Începem toamna cu un concurs de fotografie!

Grupul de voluntari „Din Săcele, cu drag” invită tinerii cu vârsta între 14-30 ani din Săcele să participe în această toamnă  la concursul de fotografie cu tema “Turist în Săcele”.

Astfel, în perioada 18 septembrie – 1 octombrie 2017 așteptăm la adresa de email dinsacelecudrag@gmail.com, fotografii care surprind cu pozitivism aspecte ale orașului: de la peisaje din natură, case, străzi la locuri de patrimoniu, dar și viața oamenilor, traiul localnicilor, obiceiuri și tradiții. Pe perioada desfășurării concursului săcelenii sunt îndemnați să vadă orașul prin ochii unui turist, să observe ce este frumos în jur, să se bucure de comorile naturii și ale vieții la oraș, să uite pentru o clipă de problemele cotidiene ale orașului nostru.

Fotografiile trebuie să fie însoțite de un titlu, locația fotografiei și datele de contact ale participantului. Numărul maxim de fotografii acceptate este cinci, formatul jpg, dimensiunea imaginii minim 4MB, rezoluția de minim 3000px latura mare, la calitatea 300 dpi. (vezi aici regulamentul concursului) Premiile din cadrul concursului sunt sub formă de vouchere din cadrul magazinului de fotografie și echipamente F64 și însumează 2000 lei. Există însă și un premiu de popularitate a căruia jurizare va avea loc în mediul online.

Jurizarea fotografiilor va avea loc în perioada 2 – 6 octombrie 2017 și va ține cont de respectarea tematicii, de calitatea artistică, originalitate și creativitate. Din juriu fac parte: Gerry Husti (PhotoVideoArt), Aurel Rapa (Ambasador Nikon), Anita Jámbor (VELLUM life), Kendi Zsolt (Fotograf freelancer).

După anunțarea câștigătorilor se va organiza o expoziție publică cu toate fotografiile înscrise, eveniment în cadrul căruia se vor acorda și premiile.

Termenul limită pentru înscrierea fotografiilor în concurs este 1 octombrie 2017 (ora 23:59). Pentru noutăți sau întrebări – www.facebook.com/dinsacelecudrag.

Descarcă regulamentul concursului aici.

Concurs organizat de Asociația Community Aid Network prin grupul de voluntari „Din Săcele, cu drag” cu sprijinul Primăriei Municipiului Săcele.