Locuri

În această categorie includem zone, clădiri, peisaje, străzi din Săcele care merită valorificate. Locuri cu care ne mândrim, dar și locuri ascunse pe care am vrea să le păstrăm secrete. Publicăm articole nu doar despre locuri care fac parte din patrimoniul cultural local și care trezesc amintiri, ci și locuri în care natura este la ea acasă.

Ebben a kategóriában olyan helyeket, épületeket, tájakat vagy utcákat találtok, amelyek érdemesek a figyelemre. Helyek, amikkel büszkélkedhetünk, de olyan helyek is, amelyeket titokba akarnánk tartani – hogy csak mi gyönyörködhessünk bennük. Nem csak közismert helyekről írunk cikkeket, hanem olyanokról is, amelyek csak ezután fognak közismertté válni.

We include in this category various surroundings, buildings, landscapes, streets which deserve to be appreciated at their right value. There are places we are proud of, but also hidden places which we would like to keep as a secret. Online, we publish articles not only on cultural heritage sights which reveal memories, but also places where we can find nature at ease.line

TOP 10 activități de făcut cu drag, la Săcele

Echipa de voluntari „Din Săcele, cu drag”  recomandă o serie de activități de petrecere a timpului liber la Săcele, care ne ajută să descoperim orașul, să ne imaginăm că suntem turiști și, măcar pentru o zi, … (>>)

Drumeție spre Cascada Tamina

Nu departe de Săcele, Cascada Tamina își așteaptă timidă turiștii. Eclipsată ca popularitate de sora mai mare, Cascada 7 Scări, Tamina prezintă același potențial de atragere a vizitatorilor, a tuturor celor ce preferă dr… (>>)

Canionul „Şapte Scări”

Imaginaţi-vă cum mergeţi pe un drum forestier, iar lângă drum se află un pârâu, şi peste tot este linişte. Dacă v-aţi imaginat peisajul, acum imaginaţi-vă o vale adâncă, cu pereți abrupți şi cu fundul îngust, prin ca… (>>)

Inima pădurii (Știrei)

Străbunica mea are 84 de ani și ne-a povestit că de când  s-a născut ea peisajul supranumit de localnicii din cartierul Gârcini – „inima pădurii”, este un loc liniștitor cu flori, fructe de pădure, brazi, f… (>>)

Poiana Angelescu. Poiana orașului nostru.

Mereu se discută aici despre chestiuni care se petrec prin Braşov ca şi oraş, dar haideţi să ieşim un pic şi spre celelalte oraşe sau sate care fac parte din judeţul Braşov şi să vedem dacă merită văzute.

O să mă opresc asup… (>>)