Poiana Angelescu. Poiana orașului nostru.

Mereu se discută aici despre chestiuni care se petrec prin Braşov ca şi oraş, dar haideţi să ieşim un pic şi spre celelalte oraşe sau sate care fac parte din judeţul Braşov şi să vedem dacă merită văzute.

O să mă opresc asupra municipiului Săcele, unde există un loc foarte frumos de relaxare şi anume Poiana Angelescu. Am fost în weekend cu prietenii acolo şi pot să spun că mi-am încărcat bateriile pentru o nouă săptămână.

Pentru cei care nu ştiu cum să ajungă acolo: puţin mai jos de centrul oraşului (Cernatu) pe partea dreapta a bulevardului George Moroianu (chiar înainte de Clubul Copiilor) se urcă până te întâmpină o privelişte absolut superbă. Privirea îţi este vrăjită de brazii drepţi care te conduc pe o potecă până în Poiana Angelescu. În poiană este o căbănuţă mică, dar primitoare, unde iarna iubitorii de natură sunt delectaţi cu o cană de vin fiert foarte bună. Vara, în schimb, poţi degusta din preparate la grătar.

Tot aici este şi o scenă unde în luna iulie are loc sărbătoarea oraşului – Sântilia unde au loc diverse concerte şi momente artistice. Noi vă sugerăm să veniți să explorați cu încredere, multă energie și voie bună, pentru o zi cu familia, minunata pădure numită Poiana Angelescu.

Articol scris de: Dulcă Lori și Brumar Costina