Broșura „Oameni ai orașului Săcele”

Ce este special pentru tine la orașul Săcele?

În 2016,  primul nostru album de fotografie a avut ca tematică LOCURI din Săcele, publicație în care am inclus biserici de diferite confesiuni, case cu arhitectură tradițională și porți mocănești, străzi, fotografii din natură și peisajele din orașul Săcele. Aici varianta online, ediția 2016.

În 2017, cu același entuziasm, publicăm al doilea album, în care prezentăm  OAMENI ai orașului Săcele! În urma unui apel către comunitate de a nominaliza persoane din Săcele și luând în considerare propunerile voluntarilor, aducem laolaltă oameni cu merite în viața socială, culturală, educațională sau economică a orașului Săcele.  Dorim să arătăm lumii, și în special tinerilor, că avem la Săcele oameni valoroși, modele demne de urmat, fie că sunt oameni dedicați implicării comunitare, fie că sunt oameni cu realizări personale care au dus numele orașului nostru la nivel național.

Recunoaștem și ne asumăm faptul că selecția din acest album nu este una integrală și că acești 30 de localnici reprezintă doar o parte din cei care au adus o contribuție valoroasă orașului Săcele.  Așadar, să aflăm împreună ce consideră ei valoros la orașul Săcele și ce rămâne special în sufletul lor când se gândesc la acest loc, binecuvântat de Dumnezeu, după spusele lui……vă lăsăm să descoperiți singuri în paginile broșurii, disponibilă și în format online aici.

Pentru bune și rele, ne puteți scrie la voluntari@dinsacelecudrag.ro.

Mulțumim pentru susținere!

Din Săcele, cu drag,

 

 

 

 

Kinga, Orsi, Emese, Zsófia, Ruxi