Despre noi

„Din Săcele, cu drag” reprezintă o inițiativă de valorificare a potențialului cultural din orașul nostru, o inițiativă care are ca obiectiv principal desfășurarea unei campanii de promovare a locurilor, oamenilor, valorilor și faptelor din municipiul Săcele în vederea creșterii implicării comunitare și a potențialului turistic.

Campania aduce împreună tineri care lucrează la îndeplinirea misiunii comune de a evidenția aspectele pozitive ale vieții orasului, de a valorifica diversitatea locală și potențialul turistic. Caracterul multicultural și intercultural al localității Săcele ne permite să includem în campanie aspecte din patrimoniul fiecarui grup etnic, să combatem stereotipurile, să promovăm diversitatea și să încurajăm cunoașterea oamenilor și a locurilor săcelene.

„Din Săcele, cu drag” oferă nu doar promovare pentru oraș, ci și oportunități de voluntariat pentu tinerii săceleni, încurajând și susținând în același timp inițiativele culturale (din oricare mediu etnic). Campania oferă de asemenea potențial pentru a atrage vizitatori către Sacele și nu în ultimul rând oferă orașului șansa la o imagine mai bună la nivel local și regional!

Campanie inițiată de tinerii absolvenți ai programului „Multimedia – Pregătire pentru Viață” cu sprijinul Rețelei CAN Brașov , al Centrului de Zi  din Săcele și al Primăriei Municipiului Săcele.

Echipa „Din Săcele, cu drag”

Kinga Gosuly, Orsolya Dombi, Zsofia Szekely, Emese Sipos, Liviu Romașcu, Ruxandra Oprică

kinga (2) orsi zsofia emese s (2) liviu ruxi-4

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aici puteți urmări clipul de promovare a orașului Săcele:

Album foto „Din Săcele, cu drag”, ediția II, tematica OAMENI:

Album foto „Din Săcele, cu drag”, ediția I, tematica LOCURI: