Oameni

Săcele este un oraș multicultural. În cele 7 sate ale sale locuiesc astăzi nu doar români, ci și maghiari, romi, sași. Considerăm că orașul este al tuturor și dorim să aduce la lumină oamenii care produc schimbarea în comunitatea lor. Publicăm astfel povești despre lideri, oameni de succes, despre localnici cu istoria în inimă, despre tineri curajoși care au decis să lupte pentru un oraș mai bun, mai frumos. Cu toții, în egală măsură pun cărămidă peste cărămidă pentru dezvoltarea orașului.

Négyfalu egy multikulturális város. A hét faluban nem csak románok, hanem magyarok, romák és szászok is laknak. Szerintünk Négyfalu mindegyikünké. Be szeretnénk mutatni olyan embereket, akik dícséretre méltóak. Líderek, sikeres emberek, olyan emberek, emberek, akiknek szívük ügyében áll a történelem, a hagyományok, bátor fiatalok, akik egy jobb városért küzdenek.. – ilyen emberekről mesélünk.

Săcele is a multicultural town. In its historical seven villages live today not only Romanians, but also Hungarians, Roma and few Saxons. We truly believe that the town belongs to everyone and we strongly desire to bring forth people who make a change in their community. We publish online stories about leaders, successful people, local citizens who cherish their history, brave youngsters who have decided to fight for a better, more beautiful town. Equally, everybody can contribute, brick by brick, at the development of the town.  line

Despre școală și valori cu Dorel Cerbu

În prezent domnul Cerbu este ghid turistic național și conduce o firmă de turism alături de fiica sa. Din septembrie 1981 și până în septembrie 2017 a fost educator (profesor geografie și franceză), ocupând și funcții de co… (>>)

Despre simboluri săcelene cu Dumitru Voinea

Domnul Voinea, cunoscut între prieteni ca Mitică sau Tică, este de profesie economist, a lucrat în perioada 1958-1990 la fostul Sfat Popular Regional, actualul Consiliu Județean.  Pentru un an de zile, din 1991 a ocupat funcția d… (>>)

Teodora Gândac: Școala e totul!

Teodora Gândac este profesor în învățământul preșcolar, la Grădiniția cu program prelungit nr. 5 din Săcele “Căsuța cu povești”. Prin voință și muncă a realizat totul în viața de până acum. A copilărit în G… (>>)

Cucerind înălţimile cu Alexandru Fazakas

Alexandru are 18 ani și se consideră un om de munte. Încă de mic a fost atras de lumea munților. A început cu drumeții în munții de lângă casă. În ultimii ani a început plimbările și pe munți mai înalți din țara noastră (F

(>>)

Pr. Raul Șerban: Cea mai bună predică e fapta!

Domnul Raul Șerban este preot de vocație, după cum dânsul spune, din anul 2006. În plus, în comunitatea locală,  este  Vicepreședinte în Ansamblul Folcloric “Astra”, Vicepreședinte  în Asociația Culturală “I… (>>)