Locuri, oameni, valori sau fapte?

Bună, sunt Emese. Mă tot gândesc despre ce să-ți scriu. Nu am nicio idee. Am patru categorii din care aș putea alege: locuri, oameni, valori și fapte.

Dacă aș alege categoria locuri, eu aș scrie un articol despre Poiana Angelescu, care îmi place atât de mult încât dacă aș avea timp m-aș plimba mereu pe acolo sau despre mănăstirea ‚ascunsă’ din zona Brădet.

Dacă aș prefera oamenii, aș cere un interviu de la un săcelean, care își iubește orașul așa cum este acesta: cu gropi, cu o stradă principală care îți face mașina praf, cu autobuzele în care îți este teamă ca nu cumva să se strice pe timul mersului dar totodată cu stradaA.I.Laedatu, care a devenit o stradă pe care oți să te plimbi liniștit cu prietenii/copii căci ai unde să te așezi când ai obosit sau cu florile care sunt pe stâlpi și ne vor împodobi orașul în roșu, când vor fi înflorite. Eu așcere un interviu de la un astfelde om, care își iubește orașul împreună cu defectele acestuia.

Dacă ar trebui să aleg tema valori, nu știu despre ce-aș putea scrie: nu m-aș putea decide între „sinceritate”, „loialitate” sau „implicare”. Le țin destul de importante pe toate aceste trei ca o persoană să aibe succes în viața lui.

Și dacă aș alege categoria fapte aș alege evenimentul unei asociații sau a unei grupări care organizează un eveniment pentru comunitatea multiculturală, unde există programe atât pentru maghiari cât și pentru români sau romi. Toți merităm ca etniile noastre să fie apreciate, căci astfel ne apreciem propriile strămoși și împrună alcătuim o comunitate.

Dacă ai o idee despre ce ai dori să afli mai mult sau despre ce ai vrea să citești mai mult, te rog să ne scrii și noi vom încerca să-ți facem pe plac. Mulțumim.